שבעה שערים, שלושער של ליאו מסי, צמד של בנזמה ו-81,044 צופים ביציעים. אלה רק חלק מהנתונים המרשימים שסיפק לנו ה"אל קלאסיקו" – בין ברצלונה וריאל מדריד, שנערך בסנטיאגו ברנבאו (23.03.2014). הקטאלונים ניצחו 3:4, עם הרבה עזרה מהשופטים, וחזרו בגדול למאבק על האליפות בספרד.
לא מעט אוהדים מאוכזבים של ריאל מדריד יצאו מהאיצטדיון והמשיכו להתלונן על השיפוט (בצדק) גם בתוך תחנת הרכבת הסמוכה לסנטיאגו ברנבאו, שנקראת על שם האיצטדיון עצמו. אולם, ביציעים היו לא מעט צופים שנהנו מכל רגע – אנחנו מתכוונים ל-3,000 הישראלים, שהגיעו למדריד וזכו לצפות באחד המשחקים הגדולים ביותר שראינו בשנים האחרונות.
גם בספרד שמו לב לנוכחות הבולטת של הישראלים במשחקיהן של ריאל וברצלונה בשנים האחרונות. כעת יהיה מעניין לראות כמה יגיעו לקלאסיקו בגמר גביע המלך ב-16.4 והאם השתיים יצליחו לזמן לנו גם מפגש כפול במסגרת חצי גמר ליגת האלופות, דבר שיעניק לאוהדים הישראלים הרבים של שתי הקבוצות הזדמנויות נוספות לחזות, ככל הנראה, במה שנחשבת כיום להתמודדות הלוהטת ביותר בכדורגל האירופי.
רוצים לנסוע לגמר הגביע? שלחו לנו מייל ל-info@sportour.co.il ואנחנו נסייע ונייעץ לכם בכל מה שתבקשו.
הטוב מ-3: הזדמנות נדירה בברצלונה – כדורגל, כדורסל ופורמולה 1 – לחצו לכתבה
ספורטור – ראשונים בתיירות ספורט אתר תיירות ספורט ראשון מסוגו – הבית לכל מי שחולם על טיול כדורגל מושלם. טיפים, לוחות משחקים חבילות וכרטיסים – חבילות לליגת האלופות, חבילות לשמינית גמר ליגת האלופות 2016. בואו לבקר

תגובה אחת
Pingback: ברצלונה וריאל בפסח: אלף ישראלים בגמר הגביע. ספורטור - תיירות ספורט