יום חמישי , 9 אוקטובר 2025
בית | כללי | פסח חם: 1.2 מיליון נוסעים בנתב"ג באפריל
לאן טסים, לקלאסיקו או ליורוליג? (צילום: Caitlin Caity Tobias_flickr_cc)

פסח חם: 1.2 מיליון נוסעים בנתב"ג באפריל

עם ישראל יציף את שדה התעופה במהלך החג, אל על הוסיפה 106 טיסות ובנתב"ג נערכים לעומס כבד

גמר גביע המלך בספרד או משחקי ההצלבה של מכבי תל אביב ביורוליג? מסתבר שלישראלים יש מספיק סיבות כדי לצאת לחו"ל במהלך חג הפסח. באתר "monitour" פורסם כי חברת אל על הוסיפה 106 טיסות במהלך החג מאחר שהיא נערכת להטיס 280 אלף נוסעים.

מתעניינים במשכורות, הכנסות או בניה? הכל בספורטור – עסקי ספורט

על פי הפרסום, היעדים הפופולריים ביותר לחופשת הפסח הם איטליה, רומא, מילאנו, ונציה, פאריס, ולונדון, בנגקוק, ניו יורק, אמסטרדם, פרנקפורט וג'נבה, כאשר היעדים המובילים בהזמנות באמצעות אתר אל על היו ניו יורק, פאריס, רומא, אמסטרדם, ברצלונה ולונדון.

עקב העומס הרב הצפוי בשדה התעופה, הנוסעים התבקשו להגיע לנתב"ג לפחות 3 שעות לפני מועד הטיסה המתוכנן. באל על נערכים למתן שירות למאות אלפי נוסעים במהלך החג בטרמינל 3 ומציעים להשתמש בשירותי הטרום טיסה, צ'ק אין באינטרנט, ובאפליקציית אל על בכדי לחסוך זמן יקר. ברשות שדות התעופה אף ביקשו להימנע מלנעול את המזוודות כדי לאפשר בדיקה מהירה של מזודות חשודות מבלי לגרום לנזקים מיותרים. בנוסף, הוחזר שירות "טרום טיסה", הכולל בידוק מוקדם לנוסעים היוצאים, שיחל לפעול ב-6 באפריל.

על פי "וואלה", במהלך חודש אפריל יעברו בנתב"ג 1.2 מיליון נוסעים ב-8,000 טיסות, עליה חדה של למעלה מ-25 אחוזים לעומת השנה שעברה. בנוסף ליעדים במרכז ובמערב אירופה, טורקיה חוזרת להיות יעד אטקרטיבי וישראלים רבים יטוסו גם לארצות הברית ולרוסיה.

עוד באותו נושא...

הטירוף של מונדיאל הנבחרות יגיע גם למועדונים ב-2025? (צילום: ספורטור)

גביע העולם למועדונים 2025 – המונדיאל החדש של פיפ"א

מדי שנה פיפ"א מקיימת טורניר קטן בשם גביע העולם למועדונים, שכולל בדרך כלל 6 משחקים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *