הטיסה התעכבה, העייפות גוברת עליכם או שיש לכם עבודה לעשות? ה-Napcab עשוי להיות הפתרון בשדה התעופה
תאי שינה חדשניים עשויים להיות הפתרון לכל צרותיכם בשדה התעופה. לפחות עבור משימות שדורשות שקט והתבודדות. Napcab הוא חדרון קטן בגודל של ארבעה מטרים רבועים שמוצב בשטח הנמל ומציע מיטה נוחה, שולחן עבודה קטן ואפילו גישה לאינטרנט.
התאים החדשניים באים להציע מקלט לנוסעים שנתקעו בין טיסות או שטיסתם התעכבה, לאנשים שכבר קיבלו כאב ראש מכל ההמולה או כאלה שצריכים להתקדם בעבודתם ופשוט לא מוצאים מקום נוח ושקט לעשות זאת בשטח הטרמינל.
תאי שינה שכאלה, Napcabs, כבר נפרשו בתחום שדה התעופה במינכן. נוסע שמעוניין לעשות שימוש באחד החדרונים יכול לרכוש לעצמו כניסה בקלות באמצעות כרטיס אשראי ומילוי הפרטים על מסך מגע ליד הדלת, בעלות של בין 12 ל-18 דולרים לשעה. תשלום המינימום עומד על 35$. לא הכי זול, אבל מפנק.
בתוך ה-Napcab תוכלו למצוא מיטה נוחה עם מצעים נקיים, שולחן עבודה קטן, מקום לאכסון המטען שאיתכם, חיבור לאינטרנט, שקע לאייפוד, מוסיקה וסרטים וגם שעון מעורר, כדי שלא תחמיצו את הטיסה בעקבות נמנום מפנק בתא הקטן.
עדיין לא ידוע מהן תכניות ההתרחבות של החברה המספקת את ה-Napcab, אבל כאמור כבר ניתן למצוא אותם בשדה התעופה במינכן ובקרוב הם עשויים להגיע גם לנמל האווירי המשמש אתכם. תאי שינה פשוטים יותר כבר הוצעו בעבר ביפן וגם החברה הבריטית Podtime השיקה לאחרונה תאי שינה צינוריים שמטרתם לספק תחליף זול וחוסך במקום למלון.
לנו בספורטור זה נראה כמו פתרון מצוין לגיחה למשחק כדורגל או כדורסל באירופה או למשבר הדיור. מה שתחליטו לפתור קודם…